De John Blankenstein Foundation werd opgericht op 18 december 2008 en is vernoemd naar de Nederlandse voetbalscheidsrechter en activist voor homorechten John Blankenstein (De Bilt, 12 februari 1949 – Den Haag, 25 augustus 2006).

Doel
Het doel is om sociale acceptatie in de sport te bevorderen en een klimaat te creëren waarin het voor iedereen mogelijk is om zichzelf te zijn! Specifiek richt de John Blankenstein Foundation zich onder meer op het verbeteren van zichtbaarheid en beeldvorming van homoseksuele sporters. Om dit te bereiken worden er o.a. verschillende workshops aangeboden, events georganiseerd en adviseren zij sportclubs en gemeentes.

Het initiatief tot de oprichting van het stichting kwam van Blankensteins zus Karin Blankenstein:  ‘Mijn motivatie is ooit begonnen bij mijn broer John. Zijn doel was om een veilig klimaat binnen de sport te creëren waarin het mogelijk is om jezelf te zijn en als jij er voor kiest, ook uit de kast te kunnen komen. Dit is ook het doel wat ik nastreef. Mijn enthousiasme wordt iedere dag gevoed door de stappen die wij hebben gemaakt en nog steeds maken.’

Reduce, Reuse, Recycle, RESPECT!
Wij streven (naast duurzaamheid) naar solidariteit, gelijkheid en verdraagzaamheid.  Ondernemen met respect voor het milieu én voor elkaar! Het doel van de John Blankenstein Foundation sluit perfect aan bij onze missie en waarden.  Als partner promoten wij hun werkzaamheden en doneren 10% van de omzet van onze CIRCULR. Rainbow shoppers (100% gerecycled) om te helpen hun werkzaamheden voort te blijven zetten.

B2B
Wil je als bedrijf verduurzamen én een sociale impact maken?  Kies  voor een duurzaam giveaway of  relatiegeschenk uit ons assortiment: bedrukt in je eigen huisstijl, aangevuld met de boodschap van John Blankenstein Foundation.  Met ieder product verspreid je een boodschap van solidariteit,  steun je de werkzaamheden én laat je zien waar je voor staat.

https://orginalcialis.com