Over ons

Kimlammerssports.com is een samenwerking tussen oud hockey international Kim Lammers (www.kimlammers.nl) en Woodlane Products (www.woodlane.eu).

Onze duurzame sport- en lifestyle collectie bestaat uit producten van geupcyclede, gerecyclede, bio-based kunststoffen en biologisch afbreekbare materialen. Ze hebben bovendien een dubbele functie: ze zijn zowel tijdens het sporten als in het dagelijks leven te dragen of te gebruiken!

Op de  productpagina vertellen we waar het product vandaan komt, waar het van gemaakt is en wat het voordeel dan is voor het milieu.  We hopen hiermee niet alleen een duurzame collectie aan te bieden, maar ook consumenten in het dagelijks leven aan te zetten om vóór een aankoop eerst kritisch te kijken naar  de herkomst van een product, het materiaal en de verpakking.  We hopen ook fabrikanten te inspireren verantwoord met grondstoffen om te springen en op een creatieve manier te kijken naar bijvoorbeeld reststromen als alternatieven voor  virgin plastics of katoen.

Custommade
Alle producten in onze webshop zijn ook te personaliseren! Wil je als bedrijf, club of team een product met jouw logo bestellen? Of wil je een custommade product laten maken?  Onder de categorie Customized! vind je al onze standaard mogelijkheden met indicatieprijzen. Neem voor een offerte op maat, speciale verzoeken of meer informatie even contact met ons op. We helpen je graag!

1
FOTO FLEUR
2