Verzenden & Retouren

Verzending
Bestellingen worden z.s.m. verstuurd. We houden geen grote voorraden aan en sommige producten worden handgemaakt en hebben een langere levertijd.

BENELUX
€ 5,95

Gratis verzending

Op dit moment bieden wij gratis verzending bij bestellingen boven de €100,-

Retourneren?
Als je niet tevreden bent met je bestelling, mag je je bestelling natuurlijk retourneren. Weliswaar binnen 14 dagen, ongebruikt en onbeschadigd in de originele verpakking.

Stappenplan retourneren
Om je bestelling te retourneren, volg de volgende stappen:

1. Stuur ons een e-mail, binnen 14 dagen na het ontvangen van je bestelling, naar info@kimlammerssports.com en laat ons weten welke producten je wilt retourneren.
2. Sluit de doos goed af.
3. Stuur ons de ongebruikte en onbeschadigde producten in de originele verpakking, binnen 14 dagen retour.
4. Lever het pakket in bij je lokale postkantoor en stuur het naar onderstaand adres. De retourkosten zijn voor rekening van de koper.
5. Bewaar je track & trace nummer als bewijs van je retour.

Retouradres:
Woodlane Products
Att: Retour Kimlammerssports
John Fernhouthof 46, 1087 ED
NEDERLAND

Terugstorten aankoopbedrag

Zodra we je retour hebben ontvangen, worden alle producten geïnspecteerd. De producten moeten ongebruikt en onbeschadigd met de originele verpakking.

Na goedkeuring, zal een volledige terugbetaling van het aankoopbedrag worden gedaan, met inbegrip van de originele verzendkosten.

De verzendkosten gemaakt door de klant om de bestelling te retourneren, dienen te worden betaald door de klant en is niet gedekt door Woodlane. Tenzij er een vergissing was in de bezorging.

Als een product gebruikt of beschadigd is, wordt het product naar je teruggestuurd en wordt een terugbetaling geweigerd.

Wij verrekenen je retour direct vanaf de dag dat wij je bestelling hebben ontvangen.

Ruilen
Als je je bestelling wilt ruilen dien je een nieuwe order te plaatsen en het originele product te retourneren.