Voor bedrijven

Wist je dat onze producten ook kunnen worden ingezet als relatiegeschenk of give-a-way? Bovendien zijn ze perfect geschikt om werknemers te stimuleren om meer te bewegen.

Door onze samenwerkingen met producenten, kennis van materialen, creatieve designers en ervaring in de promotionele branche hebben wij veel te bieden aan bedrijven! Bovendien kunnen we helpen enkele sustainable development goals te behalen.

Onze missie: zowel consument als het bedrijfsleven informeren over alternatieven voor o.a. virgin plastics,  inspireren verantwoord om te gaan met grondstoffen en reststromen,  aanzetten goed na te denken voordat iets wordt aangeschaft ,  respect voor het milieu én elkaar te hebben.  Samengevat: Reduce – Reuse – Recycle- Respect.

Bedrukt
We kunnen al onze producten bedrukken in jullie eigen huisstijl.  Dus bijvoorbeeld een all-over bedrukte gerecyclede rPET Bottle, een gerecyclede CIRCULR.  sweater of T-shirt met logo of een coole tas of drinkbeker. Alles kan!

Zoek je een product dat niet in onze collectie zit?  Neem dan even contact met ons op, we kunnen je waarschijnlijk toch helpen!

Upcycling/recycling:
Is er nog een oude voorraad welke niet meer verkocht of weggegeven kan (of mag) worden?  Bijvoorbeeld shirts met een oud logo, gedateerde plastic producten, oude bedrijfskleding..  Misschien kunnen wij helpen! We hebben verschillende mogelijkheden tot recyclen of upcyclen naar een nieuw product!

Cadeaubonnen
Je kunt als bedrijf cadeaubonnen afnemen mét een leuke korting (vanaf 5 stuks). Met deze bon kan een relatie of werknemer zelf een leuk cadeau uitkiezen in onze shops (www.kimlammerssports.com en www.woodlane.eu). Wij versturen dit dan eventueel met een compliment card van jouw bedrijf aan de ontvanger.   Je geeft op deze manier een kwalitatief hoogstaand product met een mooi verhaal, welke de ontvanger zelf heeft uitgekozen.  Uiteraard kunnen ze iets bijbetalen mochten ze een duurder product willen.  Na het geven van de code heb je er zelf geen omkijken meer naar.

Kortingscode gekoppeld aan een mailing en een (goed) doel:
Wil je een leuke actie opzetten met een laag budget, bijvoorbeeld om werknemers in beweging te krijgen of een goed doel te steunen?  Misschien kunnen we samenwerken!  Wij maken een (aan jullie bedrijf gekoppelde kortingscode) aan voor bestellingen in onze webshop. Jullie sturen een bericht of nieuwsbrief naar de relaties en werknemers met een link naar onze shop. De code geeft de ontvanger een korting op producten op www.kimlammerssports.com en www.woodlane.eu .  Naast deze korting gaat er ook een percentage naar een (nader samen te bepalen) goed doel, vereniging of club.

Sportverenigingen kunnen we hetzelfde aanbieden, eventueel gaat een percentage dan naar de eigen clubkas, bedoeld voor verdere verduurzaming van de club.

Wil je meer informatie of een offerte ontvangen? Neem contact met ons op via info@kimlammerssports.com of bel +31 610382562  / +31613329804